Kantor internetowy »   Regulamin konkursu "500 pkt dla czytelników bloga Poczty Polskiej"  
REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG PRZEZ BNP PARIBAS SOLUTIONS SP. Z O.O. TABELA OPŁAT RKANTOR.COM Zasady zawierania transakcji Prawa i obowiązki informacyjne Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych Regulamin rozpatrywania zgłoszeń i reklamacji Standardy techniczne Regulamin programu punktowego Polityka edukacyjna oraz komunikacja z użytkownikami Wykaz instytucji wchodzących w skład grupy kapitałowej Banku BNP Paribas S.A. Regulamin Promocji Gwarancja Najlepszych Kursów Regulamin promocji „Zniżka 33% na spread” Regulamin konkursu "Mecz Polska-Słowenia: typujemy wynik!" Współpraca oparta na API
Archiwum
REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG PRZEZ BNP PARIBAS SOLUTIONS SP. Z O.O. DO 5 MAJA 2019 REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG PRZEZ RAIFFEISEN SOLUTIONS SP. Z O.O. Z DNIA 25.09.2017 Zasady zawierania transakcji z dnia 13.07.2017 Tabela opłat Rkantor.com z dn. 13.07.2017 Tabela opłat Rkantor.com obowiązująca do 5 maja 2019 Regulamin promocji "1000 pkt za aktywację konta" Regulamin promocji „Zniżka 50% na spread przez tydzień” Tabela opłat Rkantor.com z dnia 08.11.2016 Regulamin świadczenia usług serwisu Rkantor.com z dnia 08.11.2016 Regulamin świadczenia usług serwisu Rkantor.com z dnia 12.05.2016 Tabela opłat Rkantor.com z dnia 12.05.2016 Regulamin Rkantor.com dla zarejestrowanych przed 12.05.16 (ważny do 11.07.16) Tabela opłat Rkantor.com dla zarejestrowanych przed 12.05.16 (ważny do 11.07.16) Zasady zawierania transakcji do 5.09.2019 Zasady zawierania transakcji z 25.09.2017 Regulamin reklamacji z 2016 roku Standardy techniczne z 18.05.2016 Regulamin programu punktowego do 31.12.2018 Regulamin programu punktowego do 31.10.2017 Regulamin programu punktowego do 31.12.2017 Regulamin promocji „Black Friday – rabat 15% na spread” Regulamin promocji „Zniżka 32% na spread dla użytkowników Fly.pl” Regulamin promocji zniżka -32% na spread dla użytkowników Onet Podróże Regulamin promocji zniżka -33% na spread dla użytkowników InnPoland Regulamin promocji zniżka -32% na spread dla użytkowników portalu Mleczne Podróże Regulamin promocji "Zniżka 33% na spread dla użytkowników Antyweb.pl" Regulamin promocji „1000 pkt na wymianę bez spreadu dla użytkowników Jakoszczedzic.pl” Regulamin promocji „Jedno pytanie o przelewy, a możesz wygrać stylowego powerbanka!” Regulamin promocji „Zniżka do 50% na spread dla nowych klientów firmowych” Regulamin promocji "Wolność w biznesie. 0 zł za przelewy zagraniczne przez rok” REGULAMIN KONKURSU "MECZ POLSKA-SENEGAL: TYPUJEMY WYNIK!" NA PORTALU FACEBOOK REGULAMIN KONKURSU "MECZ POLSKA-KOLUMBIA: TYPUJEMY WYNIK!" NA PORTALU FACEBOOK Regulamin konkursu "Mecz Polska-Japonia: typujemy wynik!" w portalu Facebook Regulamin promocji "1500 pkt dla pierwszych 50 czytelników Business Insider" Regulamin konkursu "1500 pkt dla czytelników Business Insider" Regulamin konkursu "500 pkt dla czytelników bloga Poczty Polskiej"
 
1 Organizator
§2 Postanowienia ogólne
§3 Warunki i zasady uczestnictwa w Promocji
§4 Postanowienia końcowe
REGULAMIN PROMOCJI „Zniżka dla PRACOWNIKÓW Axel Springer: - 33% NA SPREAD PRZEZ 12 MIESIĘCY” Regulamin promocji "1000 pkt za aktywację konta" Regulamin konkursu "Oszczędności – gromadzisz czy wydajesz?" na portalu Facebook Regulamin rozpatrywania zgłoszeń i reklamacji z dn. 14.02.2019 Regulamin konkursu "Głosowanie ws. brexitu - wytypuj kurs funta!"

Regulamin konkursu "500 pkt dla czytelników bloga Poczty Polskiej"

 

1 Organizator

Niniejszy Regulamin określa zasady promocji „500 pkt dla czytelników bloga Poczty Polskiej"” zwanej dalej Promocją, która jest organizowana przez Raiffeisen Solutions spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Grzybowska 78, 00-844 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy, pod numerem KRS: 0000515965, wpisana do rejestru krajowych instytucji płatniczych prowadzonego przez Komisję Nadzoru Finansowego (zwana dalej: „Organizatorem”).

§2 Postanowienia ogólne

Użyte w Regulaminie określenia oznaczają:

i. Transakcja Wymiany – zawarcie Umowy kupna lub sprzedaży waluty bazowej na walutę niebazową – pomiędzy Klientem a Organizatorem.
ii.„Rkantor.com” albo „Portal” – rozumie się serwis internetowy, którego administratorem jest Organizator, za pomocą którego świadczone są przez Organizatora Usługi na rzecz Użytkowników.
iii. Spread – to suma spreadu transakcyjnego prowizji od Transakcji i dodatkowych opłat wynikających z zawarcia transakcji wymiany walut w serwisie Rkantor.com.
iv. Klient - każda osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, która aktywowała konto w Rkantor.com.
v. BOK – dedykowany do obsługi Klientów Organizatora kanał telefoniczny, którego adres email i numery telefonów dostępne są na stronie internetowej www.rkantor.com;
vi. Rejestracja Użytkownika będącego osobą fizyczną – polega ona na:
1) podaniu imienia, nazwiska, obywatelstwa, kraju i adresu zamieszkania;
2) podaniu numeru PESEL lub daty urodzenia w przypadku osoby nieposiadającej numeru PESEL;
3) podaniu numeru dowodu osobistego lub innego dokumentu stwierdzającego tożsamość danej osoby fizycznej;
4) podaniu adresu poczty elektronicznej stanowiącego Nazwę Użytkownika oraz numeru telefonu komórkowego;
5) ustanowieniu Hasła i Hasła Telefonicznego spełniających wymogi przewidziane w Regulaminie;
6) ustanowieniu unikalnego numeru identyfikacyjnego Użytkownika.
vii. Aktywacja konta w Rkantor.com – polega – w zależności od wybranej w procesie rejestracji opcji -na wysłaniu przelewu aktywacyjnego (tzw. penny payment) z konta bankowego użytkownika na konto Rkantor.com lub aktywowaniu konta Rkantor.com w oddziale Raiffeisen Polbank.
vi. Promocja – promocja opisana w niniejszym Regulaminie, polegająca na tym, że:

§3 Warunki i zasady uczestnictwa w Promocji

1. Promocja trwa od 16 lipca 2018 r., od godz. 08:00, do 26 lipca 2018 roku, do godz. 23:59.
2. Warunkiem skorzystania z Promocji jest spełnienie łącznie przez Klienta poniższych warunków:
i. rejestracja w serwisie z kodem rabatowym zamieszczonym na tej stronie:, do której link znajduje się w artykule opublikowanym w na blogu Poczty Polskiej.
ii. aktywacja konta w Rkantor.com za pomocą przelewu aktywacyjnego lub w wybranym oddziale Raiffeisen Polbank.
3. Punkty promocyjne pojawią się na koncie klienta w ciągu 24 godzin od po aktywacji konta w Rkantor.com (w dni robocze).
4. Przyznany rabat nie może jednak obniżać kursu par walutowych poniżej kursu zdefiniowanego jako ASK lub BID w zależności od strony transakcji prezentowanego przez serwis Reuters na w momencie zawierania transakcji.
5. Kod rabatowy jest aktywny do 26.07.18, do godz. 23:59. Po tym terminie punkty z kodu rabatowego nie będą już przyznawane.
6. Z promocji wyłączeni są członkowie organów statutowych Organizatora, jego pracownicy i współpracownicy (tj. osoby współpracujące z którymkolwiek z powyższych podmiotów na innej podstawie niż umowa o pracę) oraz osób prowadzących działalność gospodarczą oraz pracowników zatrudnionych w ww. kantorach oraz członków ich rodzin.
7. Promocja nie łączy się z innymi promocjami dostępnymi w ofercie Organizatora, o ile Organizator ustanowi inaczej.
8. Biorąc udział w promocji, użytkownik akceptuje niniejszy regulamin. 

§4 Postanowienia końcowe

1. W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem zastosowanie mają postanowienia zawarte w regulaminie usług dostępnym na stronie organizatora pod
adresem .
2. Skorzystanie z Promocji oznacza akceptację zasad zawartych w niniejszym Regulaminie.
3. Organizator ma prawo do wydłużenia lub skrócenia czasu trwania Promocji.
4. Klient oświadcza, że w związku z ustawą o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2014 r., poz. 1182 z późn. zm.), przyjmuje do wiadomości, że administratorem podanych  przez Klienta dobrowolnie we wniosku danych osobowych przez Raiffeisen Solutions spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Grzybowska 78, 00-844 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy, pod numerem KRS: 0000515965, wpisana do rejestru krajowych instytucji płatniczych prowadzonego przez Komisję Nadzoru Finansowego w zakresie i celu niezbędnym do przeprowadzenia Promocji, mogą zostać udostępniane podmiotom wskazanym w przepisach powszechnie obowiązującego prawa.
5. Klient został poinformowany o prawie dostępu do swoich danych osobowych ich poprawiania oraz wniesienia sprzeciwu na ich przetwarzanie na warunkach określonych w ww. ustawie o ochronie danych osobowych.
Kantor 8:00 - 22:00 (Pon - Pt)
Giełda walutowa 24/7
uwaga Kantor online nie pracuje? Wymień walutę na giełdzie >>